Jozefzoon Zangbegeleiding

Jozefzoon Zangbegeleiding: Zangtalent weet ons te vinden en nieuwe inschrijvingen blijven binnenstromen.

Ros Jozefzoon: “Naast mijn artiestenbestaan geeft ik met veel passie & plezier zangcoaching aan jong en oud, ervaren en onervaren. Er is gewoonweg niets mooiers dan zangtalent te zien ontwikkelen door groei in stem en zelfvertrouwen. Ik ben blij dat ik met mijn tv, radio & podium ervaring kan bijdragen én dit kan delen. Naast de reguliere zanglessen maak ik ook gebruik van professionele studio opnames.” JEZELF GOED TERUG HOREN IS THE KEY!

SCHRIJF JE NU IN!.

Hou jij van zingen, wil jij jouw talent verder ontwikkelen of je grenzen verleggen? Dan is privé zangcoaching (of songwriting) van Roscoe Jozefzoon echt wat voor jou! Stuur snel een mail naar info@roscoejozefzoon.com of meld je aan via het contactformulier op deze website.

Je bent van harte welkom. JIJ ZET DE TOON!
fotokaart
Jozefzoon Zangbegeleiding

Zowel Roscoe als Pearl Jozefzoon zullen de basisprincipen van de CVT toepassen tijdens de vocal coaching. Hiervoor volgen beide momenteel een masterclas bij een gecertificeerd docent. Jozefzoon Zangbegeleiding wil samen met de leerling doelen behalen en daarom blijven we up to date m.b.t. nieuwe zangtechnieken en muziekstijlen.

Prijslijst is op aanvraag verkrijgbaar.